Copyright

Som en del av åtagandet av hus plan Designers för att hjälpa dig att nå din dröm hem.

Alla arkitekter och designers planer, planritningar, renderingar, bilder och annat publicerat innehåll som säljs via www.husplan.se   ägs av deras respektive upphovsrättsinnehavare skyddas av Sveriges upphovsrättslag. Dessa anslutna designers och arkitekter har upphovsrättsskyddade sina egna verk och behåller alla rättigheter och skyldigheter för sina verk per Sveriges upphovsrättslag och internationella upphovsrättslagar.

Här är de bultar och muttrar om vad du bör veta om upphovsrättslagar som de hänför sig till hus plan design och byggbranschen:

·        Köpa en uppsättning ritningar överlåter inget rätt eller ägande av planen till köparen. Köparen har endast köpt en begränsad licens för att bygga denna struktur en gång, och bara en gång.

·        De ritningarna får inte lånas ut, ges bort eller säljs av köparen.

·        Göra kopior av eller producerar i någon form, ritningar, skisser, ritningar, eller någon annat relaterat konstverk utan skriftligt medgivande från skaparen är olagligt.

Vi är bara gör dig medveten om de allmänna riktlinjer upphovsrätts presenteras för dig av våra arkitekter och designers. Denna information är till din fördel när du köper rätt plan paket för dig. Vi rekommenderar att du köper tillräckligt planer på att slutföra ditt hem byggprojekt.

Om du har några frågor angående denna information, tveka inte att kontakta oss på 0704 731 72 12 eller mejla oss på info@huspla.se .

Print av våra ritningar är mer än bitar av papper. De återspeglar oräkneliga timmar av kreativt tänkande, utformning och åter bearbetning av ritningar och sedan slutföra av uppsättning hus plan ritningar.  Som ett resultat, hus planer är intellektuell egendom och skyddas enligt Sveriges upphovsrättslag och internationella upphovsrättslagar.